28 Kasım 2012 Çarşamba

Dönüşüm Haberleri Aralık 2012

Dönüşüm Haberleri Aralık 2012                
Sandra Ingerman

Her ayın başlangıcından önce yayınlandığı için Doğu Sahilinde yaşayan pek çok arkadaşım ve öğrencim  Dönüşüm Haberleri’ni Sandy Kasırgası vurmadan önce okudu. 

Elektrikler geldiğinde pek çok kişiden Kasım’da yazdıklarımın kasırgayı atlatmada ne kadar faydalı olduğuyla ilgili mektuplar ve e-postalar aldım. Okuyucuların evlerinin nasıl mucizevi şekilde kurtulduğuna dair birçok haber aldım.  

Fakat hepsinden çok, onları ışık ve sevgi ile sarmalayan küresel bir topluluğun olduğunu bilmeleri dönüştürücü oldu. Doğu sahilinde yaşayanlar Kasım Ayı Dönüşüm Haberleri’ndeki önerileri uyguladılar ve sanal çemberimizde tutulduklarını hissettiler.  

Dünyanın her yerinde meydana gelen yoğun değişimler var. Bu olayların bazısı medyada geniş yer alırken bazıları almıyor. Fakat değişimlerin yoğunluğu ve enerjetik temizlikler büyük kayıplara ve ölümlere neden oluyor.

Ruhsal olarak ilahi ışığımız sonsuzdur ve karşımıza çıkan her güçlükte parlamaya devam eder. İlahi ışığımız asla kaybolmaz. İlahi ışığımız asla söndürülemez. Ve ışığımızı hep birlikte küresel bir topluluk olarak yaymayı seçmeye devam ettiğimiz sürece katlanarak artan bir değişim gücü yaratabiliriz.  

Bu değişen zamanlarda tüm yaşamı sevgi ve ışıkla tutmayı anımsamak önemlidir. Ve ışığımız yaşayan varlıklara ve güçlükler yaşandığını bildiğimiz yerlere yayılıyor. Işığımız yaşayan tüm varlıklara ve medyada yer verilmeyen tüm yerlere de yayılıyor.  Işık ağımız bu muhteşem yeryüzünün içine ve her yanına yayılıyor! Buna güvenin! Işığı besleyin! Olduğumuz ışık aracını besleyin!   

Bu çalkantılı zamanlarda tüm Ortadoğu’yu sevgi ve ışık içinde tutmak için kalplerimizi birleştiriyoruz!

Beklenen Aralık 2012’ye ulaştık. Bu zaman hakkında ne kadar da çok yazı yazıldı! Ve geçiş ve değişim dalgasıyla seyretme fırsatımız var. 

Geçen ay deneyimlediğimiz kişisel kayıpların yasını tutma gereği hakkında yazmıştım. Aynı zamanda kolektif olarak yaşamda vedalaşmakta olduklarımızın yasını tutmanın da zamanıdır. Zira yaşamakta olduğumuz zaman, yeryüzündeki tüm yaşama saygı duyan ve onurlandıran sağlıklı bir yaşam biçimini kucaklamak için değişim ve geçişleri gerektiriyor.     

Bu ay küresel topluluk olarak biraz seremonisel şifalanma çalışması yapalım. Bunu hem gündönümü hem de yeni yılı karşılarken yapabileceğimiz bir temizlik olarak görüyorum.

Her gün kendi içinize dönün ve kabul edilmesi ve salıverilmesi gereken gölge bilinç halleri üzerine meditasyon yapmaya başlayın. Örnek olarak aldatma, hayal kırıklığı, kaybetme korkusu, nefret vb verilebilir. 

Bu tarz konuları incelemek, gözlemlemek ve kabul etmek için meditasyon veya şamanik yolculuk yapabilirsiniz. İçsel bilgeliğinizin size şifalanması gereken bilinç hallerinizi göstermesine izin verin. Yaşamda sizi hayal kırıklığına uğratmış olanlara ya da aldatılmış hissetmenize neden olduğunu düşündüğünüz insanlara bakabilirsiniz. Affetmeniz gereken insanlar olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Yaşamınızda bir topluluk veya yaşamın kendisi tarafından aldatılmış veya hayal kırıklığına uğratılmış hissetmenize neden olmuş bazı olaylar olabilir. Bazı yerlerde bıraktığınız temizlenmesi ve dönüştürülmesi gereken enerjiler olabilir.  

Nereye veya kime öfke ve nefret yöneltmiş olabileceğinize bakın. Davraşınızlarınızla birine ihanet ettiniz mi?

Affetmeniz gereken biri var mı (kendinizi de bu listeye dahil etmeyi unutmayın)?

İçsel ruhunuzun size incelenmesi, kabul edilmesi ve salıverilmesi gereken içsel bilinç hallerini göstermesine izin verin. Bu zaman temizlenme zamanıdır.

Her gün bunu yaparken ilahi ışıkla dolu bir kazan hayal edin. Bu kazan küresel topluluğumuz tarafından içine salıverilmek için kullanılıyor. Şifalanması gereken içsel halleri salıverdikçe, onların enerjisi ve gücünü sevgiye dönüştüren ilahi ışığa salıveriyoruz

Kasım ayında, yardımcı ruhlarımın yardımıyla bu kazanı yaratmaya başladım. O hayır duaları ve ışıkla dolu.
Gündönümünde, kazanı hep birlikte karıştırarak buğu, ışık demetleri ve tüm yaşamı kucaklayan sevgi yaratmak için görünmez diyarlarda buluşalım. 
Şifalanması gereken farklı konular ve durumlar kendilerini gösterdikçe onları bu kazanın içine salıverin. Bunu onurlu bir şekilde yapın.  Salıvermeye hazır hissettiğiniz şeye hoşçakal deyin ve çalışmanızı salıverdiğiniz şeyin ışık ve sevgiye dönüşeceği niyetiyle yapın. Bunu, kendiniz için yaptığınız çalışmanın tüm yaşam ağı boyunca dalgalanacak bir bilinç değişimi yaratacağı niyetiyle yapın. 

Kolektifin siyaset, din ve iş alanlarındaki gölge halleri gitgide daha saydam hale geliyor. Kendi kişisel gölgemiz de gitgide daha saydam hale geliyor. Haydi içsel gölgemizi şifalandırmaya başlayalım. Dışarıdaki içerideki gibidir. Yaptığımız değişiklikler bize geri yansıyacaktır.  

28 Aralık’taki dolunayda yeryüzünün içinde ve çevresinde canlı bir ışık ağı örmeyi sürdürürken bu çalışmayı da sürdürelim.

Eğer Dönüşüm Haberleri’ni okumaya yeni başladıysanız lütfen
İnsanlardan Oluşan Bir Işık Ağı Yaratmak yazısını okuyunuz.

Yakın zamanda Isis’in benimle paylaşmış olduğu bir mesaj içsel bilincimizi yaşamımıza gerçek sevgi duyduğumuz bir duruma doğru değiştirmemiz gerektiği. Yaşamı gerçekten sevdiğimizde bu gücün bize yaşamımızdaki karanlık yerlerden çıkmakta yardımcı olacağını söyledi.

Kitaplarımın çoğunda yaşamlarımıza anlam ve tutku duymamız gerektiği hakkında yazdım. Kendimizi hissizleştirdiğimizde ve yaşama olan tutkumuzu kaybettiğimizde gözlerimizdeki ve yaşamlarımızdaki ışık sönmeye başlar. Yaşama olan sevginiz daima yolunuzu aydınlatacaktır. 

Annem bu ay 98 yaşını dolduracak. Yaşama olan sevgisiyle bana her zaman ilham verdi. Annem yaşamında sonsuz güçlükle yüzleşti ama yaşadığı her güçlükte yaşam sevgisini koruduğunu gördüm. Her nefes onun için çok değerli. Yaşam sevgisinin dönüştürülmesi gereken her durumdan nasıl bir çıkış yolu yarattığını seyrederek çok şey öğrendim. Tavrı ve yaşama olan tutkusu yaşamın ona sunduğu herşeyi dönüştürdü. Annem bu konuda benim için gerçek bir öğretmen olmuştur. 

İsis bu tavrın hepimizin benimsemesi gereken bir tavır olduğunu bana hatırlattı.

Evinizin içinde veya doğada bir yerde küçük bir sunak hazırlayın. Bu sunağa taşlar, kristaller, çiçekler, doğadan objeler, bir mum, küçük bir kase güzel kokulu su, fotoğraflar, vs. Koyabilirsiniz. Bu sunakla niyetiniz çemberimizi, tüm yaşamı ve yeryüzünü onurlandırabileceğiniz bir yer yaratmak.
Her gün sunağınızda yaşamınız için şükranlarınızı ve tüm yaşamı kucaklayan hayır dualarınızı sunarak birkaç dakika zaman geçirin.

Bir öneri olarak, Kelt geleneğinden gelen şu sözleri söyleyebilirsiniz: 

Sağlık dualarım seninle olsun
Sevgi dualarım seninle olsun
Bereket dualarım seninle olsun
Barış dualarım seninle olsun

Haydi gündönümü ve yeni yılı karşılamak için kendilerimizi temizleyelim. Ve yeryüzü yani yuvamız da dahil yeryüzündeki tüm yaşamı onurlandıran ve kucaklayan hayır dualarımızı paylaşalım.

Toprağa, havaya, suya ve ateşe yaşamlarımız için şükranlarımızı sunalım. Bizler elementleri kutsadıkça, onlar da bizleri kutsayacaklardır.

Bu zamanda yeryüzünü ve tüm yaşamı kucaklayan bir sevgi ve ışık aracı olmaya devam ediyoruz.

Yılın sonuna yaklaştığımız için Dönüşüm Haberleri’ni dünyayla paylaşmaya yardımcı olan tüm harika insanlara şükran ve hayır dualarımı sunmamda lütfen bana katılın.

www.sandraingerman.com sayfasının parlak webmasterı olan Sylvia Edwards’a şükranlarımızı ve hayır dualarımızı sunuyoruz. 

Dönüşüm Haberleri’ni aşağıdaki dillere çeviren çevirmenlerimize kalplerimizi birleştirerek ışık, sevgi ve hayır dualarımızı gönderiyoruz:  

Katalin Abrudan - Macarca
Lena Anderheim - İsveççe
Nello Ceccon - Italyanca
Ines Fermosa - İspanyolca
Sofia Frazoa – Portekizce
Dorota Goczal - Lehçe
Eleni Eva and Rallou Gromitsari - Yunanca
Annie Idrissi – Fransızca
Miriam Kissova and Jan Lenc - Slovakça
Aurel Mocanu – Romence
Jitka “Jitush” Navratilova - Çekçe
Irina Osechinsky – Rusça
Eva Ruprechtsberger – Almanca
Simin Uysal - Türkçe

21 Aralık’ta ölecek miyiz? Ocak ayında sizlere mutlu bir yıl dilemek için yazıyor olacağımı düşünüyorum.  

O zamana kadar, gündönümü için sizlere, ailelerinize ve tüm yaşama hayır dualarımı yolluyorum!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder