29 Ocak 2013 Salı

Dönüşüm Haberleri Şubat 2013


Dönüşüm Haberleri Şubat 2013              

Sandra Ingerman


2012’de pek çoğumuzun çeşitli güçlükler yaşamış olduğunu biliyorum. Bu güçlükler bizi bir genişleme ve büyüme durumuna doğru yönlendirdi. Güçlüklerle dolu zamanlarda kalplerimizi açarız ve bu da şefkat durumunda olabilme yeteneğimizi arttırır. Kim olduğumuzda derinleşiriz

Güçlükler ışığa doğru büyümemizi kolaylaştıran inisiyasyonlardır.

Daha önce de yazmış olduğum gibi, öğretmenim olan İsis, yaşama duyduğumuz sevginin hem iyi hem de kötü zamanlarda yolumuzu aydınlatacağını paylaşır.

Ayrıca, umut durumunu korumanın ve beslemenin pozitif şifalanma ve dönüşüm için vazgeçilmez olduğunu da farkettim. Umut bir iyilik halidir.

Spiritüel uygulamalarla uğraşan bazı insanlar yaşamın güçlüklerinden korunacaklarına inanırlar. Fakat, yaşam büyümemiz ve evrilmemiz için gerekli olayları bize getirir. Spiritüel uygulamalar yaşamın bize getirdiklerini ele almamız için bize araçları verirler.

Bedenimiz ve zihnimiz yaşamdaki olaylarla yıprandığında ruhumuz parlamaya ve yolu aydınlatmaya devam eder. İçimizdeki ruh bizi ileri taşıyacak güce sahiptir. Anahtar içimizdeki ruhla bağlantımızı güçlendirmektir.

İçsel Dünyalara yolculuk yaptığımız ve içimizdeki şamanla çalıştığımız zaman geçirdiğimiz inisiyasyonların bizi bir teslimiyet noktasına götürdüğünü ve egodan ruha hareket ettiğimizi görürüz. Sonra da kendimizi spiritüellikle hareket ettiğimiz bir yaşamı yaşarken buluruz.

Bu bizi içimizdeki şamanı deneyimlemeye götürür. Yardımcı ruhlarımız bize rehberlik yapabilirler ama çalışmayı bizim adımıza yapamazlar.

Kalbimizden yaşamaktan başlamalı ve yaşamın içinde kalbimiz ve güçlü gözümüzle hareket etmeliyiz. Güçlü gözümüz, üçüncü göz olarak da bilinen, altıncı çakramızdır.

Şamanlar kalpleri ve güçlü gözleriyle görürler.

Ayrıca, şimdi bedenlerimizi güçlendirmemizin de zamanıdır. Çünkü bedenimiz ruhumuzu taşır. Bedenimizi taşıyan ruhumuz değildir.

Çoğu kişi 2013’ün 2012 kadar zor geçip geçmeyeceğini merak ediyor. Bu neyi seçtiğinize bağlı – egonun akıntısını mı izleyeceksiniz yoksa ruhu mu seçeceksiniz.

İlahi ışığınız, Kaynak ve içinizdeki ruhla bağlantınızı geliştirmek için düzenli bir dönüşüm uygulamasını sürdürdüğünüze emin olun. Bunu ne kadar çok yaparsanız spiritüel düzeyde o kadar güçlü hissedeceksiniz. İlahi ışığınıza ve Kaynak’a teslim olabileceksiniz. Yaşamda gerçekten de ruh tarafından yönlendirildiğinizi hissedeceksiniz.

Bir dönüşüm uygulaması geliştirmek için yardıma ihtiyacı olduğunu düşünenleriniz için dönüşümü öğrettiğim CD ve kitaplarımın listesi aşağıdadır:

Yeryüzü için Şifa: Kişisel ve Çevresel Toksinleri Nasıl Dönüştürmeli
Değişen Zamanlarda Nasıl Büyümeli
Ruh Dünyasına Uyanmak: Şamanik Doğrudan Esin Yolu*

“Yeryüzü için Mucizeler” – CD
“Şamanik Meditasyonlar” – CD

Dolunay 25 Şubat’ta. Haydi hep birlikte ruhla olan bağlantımızı güçlendirelim ve ilahi ışığımızı yeryüzüne ve yaşam ağı boyunca yayalım. Güçlü, parlak ve ışıldayan güzel bir ışık ağını var etmek için örmeye devam edelim.

Eğer Dönüşüm Haberlerini okumaya yeni başladıysanız, lütfen “İnsanlardan Oluşan Bir Işık Ağı Yaratmak” yazısını okuyunuz.

(*Şu an Türkçe’ye çeviriyorum – Simin) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder