2 Eylül 2012 Pazar

Sandra Ingerman hakkında

Sandra Ingerman Hakkında
Sandra Ingerman, MA, Soul Retrieval, Medicine for the Earth (Yeryüzü için Şifa), Shamanic Journeying: A Beginner’s Guide (Şamanik Seyahat:Yeni Başlayan için Rehber) ,  How to Heal Toxic Thoughts (Toksik Düşünceleri Nasıl Şifalandırmalı), How to Thrive in Changing Times (Değişen Zamanlarda Nasıl Büyümeli) ve Awakening to the Spirit World: The Shamanic Path of Direct Revelation (Ruh Dünyasına Uyanış) da dahil sekiz kitabın yazarıdır.  Ayrıca “Shamanic Meditations: Guided Journeys for Insight, Vision, and Healing”(Şamanik Meditasyonlar: İçgörü, Vizyon ve Şifalanma için Rehberli Seyahatler) ve “Soul Journeys: Music for Shamanic Practice” (Ruh Seyahatleri: Şamanik Uygulama için Müzik) de dahil olmak üzere beş adet sesli programı bulunmaktadır.
     
Sandra şamanik seyahat, şifalanma ve spiritüel metotlarla çevre kirliliğini tersine çevirme konularında uluslararası eğitimler vermektedir. Yeryüzü için Şifa Eğitmenleri ve şamanik eğitmenler yetiştirmiş ve uluslararası birliğini kurmuştur. Sandra antik kültürler arası şifa metotlarını zamanımızın ihtiyaçlarına göre günümüze köprülemekle tanınmıştır.  

Sandra insanlara gezegenimize olumlu değişim getirmek için küresel bir topluluk olarak nasıl çalışabileceğimizi öğretmeye kendini adamıştır.  
Sandra lisanslı bir Aile ve Evlilik terapisti ve Profesyonel Akıl Sağlığı Danışmanı’dır. Ayrıca travmatik stres ve akut travmatik stres yönetimi konularında yetkili uzmandır.  Bütünleyici Tıp Küresel Vakfı 2007 Barış Ödülü sahibidir.
 
Sandra’nın çalışmaları, kitapları ve Cdleri  hakkında bilgilere http://www.sandraingerman.com adlı internet sitesinden ulaşılabilir.

Sandra’nın her ay internet sitesinde yayınlanan Dönüşüm Haberleri’nin Türkçe tercümelerine http://www.sandraingerman.com/transmutationnews/türkçe.html bağlantısından ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder